Συνήθως οι γιορτές είναι ευχάριστες όμως δεν είναι άγνωστο πως προκαλούν και έντονα συναισθήματα και ακραίες αντιδράσεις. Δείτε μερικά ανατριχιαστικά εγκλήματα που συνέβησαν κάποια Πρωτοχρονιά.

Σκότωσαν τους γονείς τους

Ένας γιος αποκεφάλισε τη μητέρα του με ένα τσεκούρι και ένας έφηβος σκότωσε τους γονείς του σε μερικά μόνο από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έπληξαν τη χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Αμερική.

Ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμεζ επιτέθηκε στη μαμά του Μαρία Σουάρες-Κασάν στο σπίτι τους στη Φλόριντα το 2014 επειδή τον «πίεσε» να κάνει δουλειές.

">

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι ο Γκόμεζ είχε σχεδιάσει τη δολοφονία καθώς ήταν ενοχλημένος που του ζήτησε να μεταφέρει κουτιά στη σοφίτα. Ο αδερφός του εντόπισε ίχνη αίματος στο γκαράζ και κάλεσε την αστυνομία.

Ο Σκοτ Κολόγκι χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο τουφέκι για να πυροβολήσει τους γονείς του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2016. Τοποθέτησε το κεφάλι της μαμάς του σε έναν κάδο και άφησε το σώμα της έξω από το σπίτι τους καθώς δεν μπορούσε να τη σηκώσει…

36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σαγκάη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, ένα τεράστιο πλήθος είχε συγκεντρωθεί για να πάει στον παραποτάμιο χώρο περιπάτου στη Σαγκάη της Κίνας. Ενώ μια ομάδα προσπαθούσε να φτάσει στον πεζόδρομο, πολλοί προσπάθησαν να κόψουν δρόμο στις σκάλες και σύντομα επικράτησε χάος. Τριάντα έξι άνθρωποι πέθαναν από ποδοπάτημα, ενώ άλλοι 49 τραυματίστηκαν.