Θα τολμούσε να εμφανιστεί Έλληνας πολιτικός στην τηλεόραση όπως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μ.Ρούμπιο με τον Σταυρό στο μέτωπο;

Ζ.Πελικό: Ζει με διαφορετικό επίθετο σε χωριό της Γαλλίας- Σε ρήξη και με την κόρη της

«Όταν η σεξουαλική επίθεση συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, διαλύει την οικογένεια»

Ζ.Πελικό: Ζει με διαφορετικό επίθετο σε χωριό της Γαλλίας- Σε ρήξη και με την κόρη της

Η Ζιζέλ Πελικό, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πολύκροτη υπόθεση που συντάραξε τη Γαλλία, βρίσκεται σε ρήξη και με την κόρη της, Καρολίν Νταριάν.

Ενώ η Ζιζέλ προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της μέσα στη μυστικότητα μετά το διαζύγιο με τον Πελικό, η Καρολίν ισχυρίζεται ότι και αυτή έπεσε θύμα του πατέρα της, αν και κανένα στοιχείο από όσα έχει παρουσιάσει, δεν επαληθεύει τους ισχυρισμούς της.

Ο δικηγόρος της Ζιζέλ, Στεφάν Μπαμπονό μίλησε στους Sunday Times για τη συναισθηματικό αντίκτυπο της δίκης στην οικογένεια Πελικό. «Όταν η σεξουαλική επίθεση συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, διαλύει την οικογένεια και αυτό συνέβη εδώ. Είναι πολύ λυπηρό, γι’ αυτό η σεξουαλική επίθεση έχει τέτοιο αντίκτυπο ακόμη και για τις επόμενες γενιές», είπε.

Η ρήξη της οικογένειας φαίνεται να αφορά και τη μοναδική κόρη του Πελικό, την 46χρονη Καρολίν Νταριάν, η οποία ισχυρίζεται ότι και αυτή ναρκώθηκε και δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο, δεν έχουν εμφανιστεί στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς αυτούς.

Μετά την καταδίκη 51 ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του Ντομινίκ Πελικό, για εγκλήματα όπως ο βιασμός κατά συναυτουργία, η ζωή της Ζιζέλ πήρε δραματική τροπή. Ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ζει τώρα σε μια μυστική διεύθυνση σε ένα μικρό γαλλικό χωριό. Έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της και έχει απομακρυνθεί από το πρώην σπίτι της οικογένειας στο Μαζάν, κοντά στην Αβινιόν, όπου συνέβη η κακοποίηση.

Παρά τις προκλήσεις, ο Σ.Μπαμπονό τόνισε ότι η Ζιζέλ προσπαθεί να παραμείνει «φυσιολογική» και να επιστρέψει στη ζωή της. «Πρέπει επίσης να προσαρμοστεί στο γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ χωρίς να την αναγνωρίσουν – και δεν είναι ηθοποιός ή διάσημη, απλώς επειδή συμμετείχε σε μια δίκη», είπε.

Ενώ 51 άνδρες καταδικάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2024 για τον ρόλο τους στην κακοποίηση, 17 από αυτούς έχουν ασκήσει έφεση κατά των ποινών τους. Τουλάχιστον 20 άτομα παραμένουν αγνώστων στοιχείων, τα οποία έχουν καταγραφεί σε βίντεο που τράβηξε ο Ντομινίκ Πελικό κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Τα βίντεο αυτά αποτέλεσαν ζωτικής σημασίας αποδεικτικά στοιχεία της κατηγορούσας αρχής.

Στο μεταξύ, ο Πελικό αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ένα 12χρονο κορίτσι στο Παρίσι το 1995. Η γυναίκα, που σήμερα είναι 42 ετών, κατήγγειλε πρόσφατα την επίθεση αφού αναγνώρισε τον Πελικό στα μέσα ενημέρωσης που κάλυπταν τη δίκη της Αβινιόν. Η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ζαβαρό, αρνήθηκε την κατηγορία, δηλώνοντας: «Αρνείται απολύτως αυτή τη νέα κατηγορία. Είναι εμβρόντητος από αυτήν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο Πελικό ερευνάται για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή του Παρισιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.