
Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αποτυπώνει τη στιγμή που μία γυναίκα δίνει ένα καλό μάθημα σε άνδρα που την ενοχλούσε στο γυμναστήριο.
Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένας άνδρας περνά δίπλα από μία γυναίκα η οποία εκείνη τη στιγμή προπονούνταν με βάρη στο γυμναστήριο.
Ο ενοχλητικός τύπος, χωρίς να διστάσει την ακουμπά απρεπώς όχι μία αλλά αρκετές φορές.
Η γυναίκα με αρκετό θάρρος να την χαρακτηρίζει αντιδρά και τον χτυπάει δυνατά στο πρόσωπο.
I’m not her dad and I’m proud of her. pic.twitter.com/DvayBVWlKx
— Erik-Conservative In Cali 𝕏 (@caliucconserv) January 16, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.