ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι συμβαίνει με το Open; – Διαψεύδονται οι φήμες ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος το αγόρασε από τον Ιβάν Σαββίδη

Χθες κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος (Seajet-ΑΕΚ) αγόρασε από τον Ιβάν Σαββίδη το Open.

Δεν είναι αλήθεια, όπως δεν είναι αλήθεια ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος φεύγει από το Open και πάει στον Alpha για τις ειδήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καφέ ήπιε αλλά δουλειά δεν έπιασε εκεί, η πηγή μου λέει ότι στον Alpha αναζητείται διευθυντής ειδήσεων 40άρης για να περάσει το μαγαζί στην επόμενη γενιά.

Συνεχίζουν να διεκδικούν την Golden Visa αλλοδαποί πολίτες παρά το νέο όριο ελάχιστης επένδυσης των 800.000 €!

Τα νέα ελάχιστα όρια επένδυσης των 800.000€ που απαιτούνται από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, για να αποκτήσουν οι αλλοδαποί πολίτες (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) άδεια διαμονής 5 ετών, μέσω του προγράμματος Golden Visa, δεν περιόρισαν την σχετική επενδυτική δραστηριότητα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για φθηνότερη Golden Visa. O νόμος προβλέπει ότι αν ένας επενδυτής πάρει ένα βιομηχανικό ή εμπορικό ακίνητο και το μετατρέψει σε κατοικίες, τότε όσοι αγοράζουν αυτές τις κατοικίες μπορούν να αποκτήσουν Golden Visa με 250.000 ευρώ μόνον. Το ίδιο ισχύει και για τα «διατηρητέα ακίνητα». Ξαφνικά λοιπόν καταγράφεται σημαντική επενδυτική δραστηριότητα από εξειδικευμένους επενδυτές που παίρνουν εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά ή εμπορικά ακίνητα για να τα μετατρέψουν σε κατοικίες. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα είναι ότι από τον Απρίλιο -που ψηφίστηκε ο νόμος- μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η περιβόητη Ερμηνευτική Εγκύκλιος για να τεθεί σε λειτουργία ο νέος μηχανισμός. Οι επενδυτές όμως υπάρχουν και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είναι πολλοί…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αρχίζουν τα roadshows – Στις 2-3 Δεκεμβρίου το ελληνικό Χρηματιστήριο θα πραγματοποιήσει το δικό του

Όλοι στη Χρηματιστηριακή Αγορά της Αθήνας εκτιμούν ότι η μεγάλη περίοδος συσσώρευσης των τιμών ολοκληρώνεται και με τη βοήθεια των ξένων επενδυτών, θα αλλάξει πολύ σύντομα η τάση. Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ εμφανίζει κέρδη +10,21% από αρχές του έτους. Ο Δείκτης FTSE25 +10,66%, ο Τραπεζικός +14,91% και η Μεσαία κεφαλαιοποίηση ακολουθεί με ένα φτωχό +3,90%. Αφορμή για την αλλαγή τάσης ίσως να δώσει το χρηματιστηριακό συνέδριο της Bank of America στο Λονδίνο που ξεκινά τώρα, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι διοικήσεις όλων των εισηγμένων ελληνικών τραπεζών. Tα κλεισμένα ραντεβού είναι πολλά. Στις 3 Οκτωβρίου η Societe Generale οργανώνει ειδική επενδυτική ημερίδα στο Παρίσι για το ελληνικό Χρηματιστήριο, ενώ στις 2-3 Δεκεμβρίου το ελληνικό Χρηματιστήριο θα πραγματοποιήσει το δικό του roadshow στο Λονδίνο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >