ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τούς είπε ότι έχει ιστορικό θρομβοφιλίας και ζήτησε να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό – Της αρνήθηκαν και πέθανε

Τούς είπε ότι έχει ιστορικό θρομβοφιλίας και ζήτησε να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό – Της αρνήθηκαν και πέθανε

Η Φιλιώ, Μπαλάφα, από το Στεφάνι Κορινθίας, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Χρήστου Λέκκα, επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου το βράδυ στην Κύπρο.

Η Φ.Μπαλάφα μπήκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Κύπρου με πόνους και πρήξιμο στο πόδι στις 8 Φεβρουαρίου συνοδευόμενη από τον σύζυγο της. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου, δυστυχώς, κατέληξε την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα εξαναγκαστεί να εμβολιαστεί και στο νοσοκομείο της Λάρνακας ανέφερε ότι έχει ιστορικό θρόμβοφιλίας ζητώντας να εξαιρεθεί. Οι γιατροί της το αρνήθηκαν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.