ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: «Σκεπάστηκε» η Κύπρος από εκατομμύρια πεταλούδες – Κάθε ώρα «εισβάλουν» 25.000!

Βίντεο: «Σκεπάστηκε» η Κύπρος από εκατομμύρια πεταλούδες – Κάθε ώρα «εισβάλουν» 25.000!

Εκατομμύρια πεταλούδες «εισέβαλαν» στην Κύπρο από το Ισραήλ, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σμήνη πεταλούδων έκαναν την εμφάνισή τους στην ύπαιθρο σε Παραλίμνι, σε Πάφο, αλλά και Πέρα Χωρίο Νήσου, δημιουργώντας μία όμορφη εικόνα λίγες ημέρες μετά την εαρινή ισημερία και την «επίσημη» έναρξη της Άνοιξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post, οι πεταλούδες του είδους Βανέσα του Κάρδου κάνουν το μεγάλο τους ταξίδι, το οποίο γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια από τη Σαουδική Αραβία προς την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, 25.000 πεταλούδες φεύγουν ανά μία ώρα από το Ισραήλ και φτάνουν στην Κύπρο.

Τα σμήνη πεταλούδων δημιουργούν μία όμορφη εικόνα, λίγες ημέρες μετά την εαρινή ισημερία και την «επίσημη» έναρξη της Άνοιξης.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος παρατηρείται σε όλες τις ηπείρους, εκτός της Ανταρκτικής και της Νότιας Αμερικής. Επίσης, έχουν παρατηρηθεί ταξίδια από το Ισραήλ προς την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα, αλλά και από τη Βόρεια Αμερική προς το Μεξικό.

Το συγκεκριμένο ταξίδι αποτελεί ακόμα μυστήριο για τον άνθρωπο, καθώς και ο λόγος που το προκαλεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.