ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Η Κύπρος καταγγέλλει στα Ηνωμένα Έθνη τις πτήσεις των τουρκικών UAV και τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ

Η Κύπρος καταγγέλλει στα Ηνωμένα Έθνη τις πτήσεις των τουρκικών UAV και τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ

H Kύπρος υπέβαλε στα Ηνωμένα ΄Εθνη, κατά πάγια πρακτική, επιστολή με την οποία καταγγέλλει την παραβίαση του FIR και των χωρικών της υδάτων από πτητικά μέσα και πλοία της Τουρκίας το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου 2020, αναφέροντας παράλληλα αναλυτικά στοιχεία.

Στο Παράρτημα των παραβιάσεων του FIR από τα τουρκικά πτητικά μέσα διαπιστώνουμε ότι οι Τούρκοι ακολουθούν την ίδια τακτική με το ελληνικό FIR, παραβιάζοντας δηλαδή τα όρια του FIR της Κυπριακής Δημοκρατίας με όλους τους τύπους εναερίων μέσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός των παραβιάσεων του Kυπριακού FIR με UAV, τα οποία όχι μόνο παραβίασαν τα όρια 19 φορές αλλά παρέμειναν συνολικά εντός αυτού για 133 ώρες και 21 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.