ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπρος: Κυβερνήτης ταχύπλοου επιχείρησε να χτυπήσει λουόμενο με το σκάφος – Βίντεο ντοκουμέντο 

Το περιστατικό καταγράφηκε από πολίτες που παρακολουθούσαν την προσπάθεια του κυβερνήτη του ταχύπλοου

Κύπρος: Κυβερνήτης ταχύπλοου επιχείρησε να χτυπήσει λουόμενο με το σκάφος – Βίντεο ντοκουμέντο 

Οι αρχές της Κύπρου συνέλαβαν έναν 57χρονο ο οποίος ήταν ο κυβερνήτης ταχύπλοου σκάφους, με το οποίο χθες το πρωί επιχείρησε να χτυπήσει άνθρωπο που κολυμπούσε στην περιοχή Κόννος στον Πρωταρά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από πολίτες που παρακολουθούσαν την προσπάθεια του κυβερνήτη του ταχύπλοου. Ο λουόμενος κατάφερε να απομακρυνθεί λίγα εκατοστά από την Ρότα του σκάφους, το οποίο σταμάτησε.

@eton_pale

#cyprus #2024 #kapetanios #egklimatias #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Eton pale

Μετά από καταγγελία στην αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος για τον οποίο προσπάθησε να χτυπήσει τον λουόμενο ακόμα δεν έγινε γνωστός, αλλά εικάζεται με εργασίες που γινόντουσαν στην θαλάσσια περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.