ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπρος: Πυροσβεστικό όχημα έπεσε σε χαράδρα – Με κατάγματα ο τραυματίας (φωτό)

Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη ασθενοφόρο

Κύπρος: Πυροσβεστικό όχημα έπεσε σε χαράδρα – Με κατάγματα ο τραυματίας (φωτό)

Ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών έκανε «βουτιά» σε χαράδρα σήμερα το μεσημέρι (14/9) σε περιοχή μεταξύ των χωριών Κοιλάνι και Βουνί στην Κύπρο.

Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη ασθενοφόρο.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις δασοπυροσβέστες εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά, μετέβαινε στα ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου όπου νωρίτερα ξέσπασε πυρκαγιά, προκειμένου να ενισχύσει τις μονάδες πυρόσβεσης που επιχειρούσαν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι, ο τραυματίας φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου και θα κρατηθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες του πυροσβεστικού οχήματος φέρουν επιπόλαια τραύματα.

Στο σημείο όπου ανατράπηκε το πυροσβεστικό όχημα θα μεταβούν ο υπουργός Γεωργίας, Πέτρος Ξενοφώντος και ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου, Ανδρέας Γρηγορίου. Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στο μεσημέρι με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταποκρίνεται με πέντε πυροσβεστικά οχήματα από την επαρχία Λεμεσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στις προσπάθειες συνέδραμαν πέντε εναέρια μέσα. Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκαν και δυνάμεις του Τμήματος Δασών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.