Αδιαμφισβήτητα ένα μόνιμο άγχος για τις νοικοκυρές αποτελεί το πόσο ασφαλές είναι τελικά να αφήνουμε για μέρες το φαγητό στο ψυγείο.
Το πρόβλημα έρχονται να λύσουν οι επιστήμονες απαντώντας επαγγελματικά.
Δείτε τα πιο δημοφιλή είδη τροφίμων και τη διάρκεια ζωής που αυτά έχουν εντός ψυγείου και καταψύκτη.
Στο ψυγείο: 3 έως 5 ημέρες
Στην κατάψυξη: Δεν παγώνει καλά.
Στο ψυγείο: 1 εβδομάδα
Στην κατάψυξη: 1 με 2 μήνες
Στο ψυγείο: 2 εβδομάδες
Στην κατάψυξη: 1-2 μήνες
Στο ψυγείο: 3-5 ημέρες
Στην κατάψυξη: 1-2 μήνες
Στο ψυγείο: 2 εβδομάδες
Στην κατάψυξη: 1-2 μήνες
Στο ψυγείο: 7 ημέρες
Στην κατάψυξη: 1 μήνα
Στο ψυγείο: 1-2 ημέρες
Στην κατάψυξη: 1-2 μήνες
Στο ψυγείο: 3-5 ημέρες
Στην κατάψυξη: 6-12 μήνες
Στο ψυγείο: 3-5 ημέρες
Στην κατάψυξη: 4-12 μήνες
Στο ψυγείο: 1-2 ημέρες
Στην κατάψυξη: 1 έτος
Στο ψυγείο: 1-2 ημέρες
Στην κατάψυξη: 9 μήνες
Στο ψυγείο: 3-4 ημέρες
Στην κατάψυξη: 2-3 μήνες
Στο ψυγείο: 3-4 ημέρες
Στην κατάψυξη: 1-2 μήνες
Στο ψυγείο: 3-5 εβδομάδες
Στην κατάψυξη: Μην το καταψύχετε
Στο ψυγείο: 1 εβδομάδα
Στην κατάψυξη: Μην το καταψύχετε.
Στο ψυγείο: 3-4 ημέρες
Στην κατάψυξη: Μετά το ψήσιμο, 1-2 μήνες.
Στο ψυγείο: 3-4 ημέρες
Στην κατάψυξη: Μετά το ψήσιμο, 1-2 μήνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.