ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Με αυτό το κολπάκι ο ανεμιστήρας οροφής θα παράγει πιο δροσερό αέρα

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτό το κολπάκι ο ανεμιστήρας οροφής θα παράγει πιο δροσερό αέρα

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ανεμιστήρες και air-conditions έχουν την τιμητική τους, καθώς μας κρατούν δροσερούς.

Και μπορεί πλέον τα κλιματιστικά να είναι αυτά που επιλέγουμε οι περισσότεροι, οι ανεμιστήρες, όμως, παραμένουν διαχρονικοί και χρήσιμοι.

Οι ανεμιστήρες οροφής είναι μια all time classic συσκευή, που μας θυμίζει παλιά σπίτια και τα παιδικά μας χρόνια.

Κι όμως, αυτοί οι ανεμιστήρες κάνουν δυναμικό comeback στα σπίτια, σε πιο μοντέρνες, πλέον, εκδοχές.

Αν πιστεύεις ότι οι ανεμιστήρες δεν δροσίζουν τόσο όσο τα κλιματιστικά, ξανασκέψου το. Μάλιστα, με ένα απίθανο τρικ, υπάρχει τρόπος να κάνεις τον ανεμιστήρα οροφής σου να παράγει περισσότερη δροσιά.

Όπως διαβάζουμε, οι ανεμιστήρες οροφής δεν κινούνται μόνο προς μία κατεύθυνση, αλλά έχουν ρύθμιση με την οποία μπορείς να αλλάξεις την φορά των λεπίδων, είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα.

Από ό,τι φαίνεται, το καλοκαίρι πρέπει να γυρίζουν οι λεπίδες αντίθετα από τη φορά του ρολογιού (αριστερόστροφα), ώστε να παράγεται περισσότερη δροσιά και αέρας.

Γιατί, όμως;

Η αντίθετη φορά, λοιπόν, δημιουργεί μια ροή αέρα που κινείται προς τα κάτω. Έτσι, ο αέρας γίνεται πιο δροσερός και είναι τέλειος για το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτόν τον τρόπο, θα χρησιμοποιείς λιγότερο το κλιματιστικό και περισσότερο τον ανεμιστήρα, που είναι και πιο οικονομικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.