Φαγητό
Το ζέσταμα του χθεσινού φαγητού και κυρίως του κρέατος, αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση, καθώς αρκετές φορές οδηγείται στην αποτυχία και αναγκαζόμαστε να το προσπαθήσουμε ξανά. Το σημαντικό είναι να το ζεστάνουμε σωστά ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση αλλά και νόστιμο.
Πώς ξαναζεσταίνουμε, λοιπόν, σωστά κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Αρχικά βάλτε το κρέας σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φούρνο, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.