ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα μελετήσει κάποιος στα Επιτελεία την κατάρρευση του συριακού Στρατού; Ή νομίζουν ότι «Δεν μας αφορά»;
prodeals

«Ζαλίζουν» οι τιμές στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο – Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απόδειξη 1.812 λιρών

«Ζαλίζουν» οι τιμές στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο – Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απόδειξη 1.812 λιρών

Από άκρη σε άκρη ο Salt Bae έχει καταφέρει να κάνει θραύση και έξω από όλα τα εστιατόρια που έχει ανοίξει δημιουργούνται τεράστιες ουρές από κόσμο.

Αν και το Nusr-Et Steakhouse στο Park Tower Hotel έχει γίνει πόλος έλξης για το κοινό λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού, που προσφέρει, έχει προκαλέσει και πολλές αρνητικές αντιδράσεις λόγω των υψηλών τιμών των πιάτων… και όχι μόνο.

Η απόδειξη ενός πελάτη του εστιατορίου αξίας 1.812 λιρών έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ο λόγος δεν είναι τα πιάτα, που επέλεξε, αλλά οι τιμές, οι οποίες ακόμα και στα αναψυκτικά, είναι στα ύψη.

«44 λίρες για 4 Red Bull;», αναρωτιούνται οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή, που να ξεχωρίζει την ποιότητα από την απληστία, ενώ επίσης πολλοί κάνουν λόγο για έναν «υπερτιμημένο» σεφ, ο οποίος κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αλατίσει το φαγητό.

Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησαν ασχολίαστο το στιγμιότυπο με την απόδειξη και φρόντισαν όχι μόνο να καταθέσουν την άποψή τους, αλλά να «δικάσουν» τον Salt Bae. Από το «άγρυπνο μάτι» τους δεν ξέφυγε φυσικά, και η διάσημη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, η μπριζόλα ενός κιλού καλυμμένη με φύλλα χρυσού, της οποίας η τιμή ανέρχεται στις 700 λίρες, αναφέροντας πως ακόμα και η πτήση προς Λονδίνο είναι πιο οικονομική από το συγκεκριμένο πιάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, ο διάσημος Τούρκος σεφ έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο ότι δεν επηρεάζεται από την κακή κριτική όσο και το ότι «η κουζίνα του αξίζει τα λεφτά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.