Προσπαθείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί και ο φελλός σπάει ή γίνεται χίλια κομμάτια μέσα στο μπουκάλι.
Προφανώς δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά ειδικά όσο πιο εκλεκτό είναι το μπουκάλι που ανοίγουμε τόσο περισσότερο δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αντίθετα με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, δεν είναι ο φελλός ελαττωματικός, αλλά λαθεμένος ο τρόπος που αποθηκεύουμε το κρασί μας.
“Τα μπουκάλια του κρασιού θα πρέπει να αποθηκεύονται οριζόντια, ώστε το κρασί να έρχεται σε επαφή με τον φελλό και έτσι ο τελευταίος να μην “στεγνώνει”, υποστηρίζει η κριτικός κρασιού και συγγραφέας, Joanna Simon. “Οι φελλοί μπορούν να γίνουν εύθρυπτοι με τα χρόνια”, προσθέτει, τονίζοντας πως τα ανοιχτήρια είναι συνήθως πολύ αιχμηρά με αποτέλεσμα να σπάνε τους φελλούς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.