ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Δανάη Μπάρκα: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο;

Τι είπε η παρουσιάστρια για τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο;

Για τη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά και τον Τίμο Ζαχαράτο μίλησε μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα, σε συνέντευξή που παραχώρησε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Dot.», η Δανάη Μπάρκα, ανέφερε αρχικά, πως «δέχομαι πίεση στα social media. Και δεν μπορώ να μιλάω για όλα ούτε και να ρίχνω τα βέλη μου μέρα παρά μέρα».

Ερωτηθείσα για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: «Είμαι πάντα σε εορταστικό mood. Γιορτάζω μόνη μου πολλές φορές αλλά γιορτάζω», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σκυλιά που έχει, σημειώνοντας πως «δεν είναι μόνο στο δικό μου σπίτι, είναι και στους μπαμπάδες τους».

«Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι», προσέθεσε, εξηγώντας πως «μην δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια… Αμέσως, αμέσως να το κρίνουν!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Νάντια Μπουλέ της ανέφερε το εξής: «Εγώ είχα μείνει ότι υπήρχε κάτι με άλλο μάγειρα… Με τον Απόστολο Ρουβά», με τη Δανάη Μπάρκα να τονίζει το εξής, για τις σχέσεις που τις έχουν «χρεώσει», είτε με τον Απόστολο Ρουβά είτε με τον Τίμο Ζαχαράτο: «Απλά είμαι διαχητική και δένομαι εύκολα και αυτό μεταφράζεται κάπως. Μπορεί να δημιουργείται επειδή λέει κάποιος ότι είναι ελεύθερος, είμαι κι εγώ ελεύθερη. Κάνουμε και τα οδοιπορικά. Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Ανακοινώνουμε τα επίσημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.