Υπάρχουν 10 τροφές οι οποίες δεν λήγουν ποτέ και καλό είναι να τις έχουμε όλοι μας στην κουζίνα μας.
Δείτε ποιες είναι:
1.Μέλι
Μπορεί να αλλάξει λίγο το χρώμα και η υφή του αλλά αν το μέλι είναι καλά κλεισμένο σε ένα βάζο δεν λήγει ποτέ.
2. Μηλόξιδο
Αν αποθηκεύεται σε χώρο που δεν το βλέπει ήλιος τότε δεν χάνει τις ιδιότητες του και δεν θα λήξει ποτέ.
3. Ρύζι
Το λευκό ρύζι μπορεί να κρατήσει τα θρεπτικά συστατικά του μέχρι και 30 χρόνια αν είναι αποθηκευμένο σε αεροστεγή δοχεία.
4. Αλάτι
Όταν διατηρείτε μακριά από υγρασία είναι αθάνατο.
5. Σάλτσα Σόγιας
Αν η φιάλη που περιέχεται μέσα η σάλτσα σόγιας δεν έχει ανοιχτεί ποτέ τότε παραμένει αναλλοίωτη.
6. Ζάχαρη
Η ζάχαρη όπως και το μέλι όταν φυλάσσεται σε ερμητικά σφραγισμένο δοχείο δεν χαλάει ποτέ.
7. Ξερά Φασόλια
Αν είναι προφυλαγμένα από παράσιτα τότε τα φασόλια δεν λήγουν
8. Σιρόπι σφενδάμου
Εάν το διατηρήσετε σε κατάψυξη, το σιρόπι σφενδάμου δεν έχει ημερομηνία λήξης.
9. Αλκοολούχα ποτά
Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να τελειώσετε αυτό το μπουκαλάκι ουίσκι που ανοίξατε προχτές με τους φίλους σας γιατί το αλκοόλ δεν λήγει
10. Γάλα σε σκόνη
Αν είναι σε δροσερό, σκιερό περιβάλλον, το γάλα σε σκόνη αντέχει και πέντε χρόνια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.