
Η Νένα Μεντή βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την καριέρα της αλλά και το κίνημα #metoo.
Μεταξύ άλλων: «δεν έχω μιλήσει καθόλου και ούτε θα μιλήσω. Όχι γιατί δεν έχω γνώμη και στάση και πίκρα μεγάλη, θα πω ότι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Τίποτα άλλο. Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι».
«Όμως αυτό που κάθεται μέσα στον άνθρωπο και σε αυτό που λέμε ψυχή, μυαλό, ανάγκες, έρωτα, απαγορευμένο, ενοχές, κατεστημένο, εξουσία, κατάχρηση εξουσίας… Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω. Δεν είναι δικά μου στοιχεία, δεν τα ακουμπάω και δεν είναι βιωμένα. Έχω γνώμη, έχω γνώμη και για συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τους ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια».
«Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι και κρίμα, μια ζωή έχουμε να ζήσουμε και δεν ξέρουμε και πότε θα τελειώσει. Ας κρατηθούμε λίγο» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.