ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Μέγκι: Φωτογραφίες που «κόβουν την ανάσα» από ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (φωτο)

Μέγκι: Φωτογραφίες που «κόβουν την ανάσα» από ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (φωτο)

Στη φόρα και το «πικάντικο» παρελθόν της Μέγκι Ντρίο, της πολυσυζητημένης παίκτριας του Greece’s Next Top Model που αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων!

Η Μέγκι, η οποία αναδείχθηκε Μις Μακεδονία 2013 είναι από την Αλβανία, αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι και από το Μιλάνο.

Εχει κάνει και αυτή όπως η Μικαέλα και η Ειρήνη, φωτογράφιση φορώντας μόνο τα απαραίτητα όπως ανέφερε σε συνέντευξή της! Είχε ποζάρει στο παρελθόν στον φακό του Γιάννη Χοστελίδη και όπως θα δείτε φορά μόνο ένα καλσόν…

Δείτε την πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της:

Ας θυμηθούμε τις προσωπικές στιγμές των κοριτσιών του GNTM μέχρι να έχουμε νέο υλικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.