ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χαμός στην Καινούργιου με την Κολέτσα: «Έλεγες τα χειρότερα για μένα- Αποχωρώ» – Δείτε το βίντεο

Χαμός στην Καινούργιου με την Κολέτσα: «Έλεγες τα χειρότερα για μένα- Αποχωρώ» – Δείτε το βίντεο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης. Η καλεσμένη Χριστίνα Κολέτσα θυμήθηκε πως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο παρελθόν δεν έλεγε και τα καλύτερα για την ίδια. Σε δευτερόλεπτα, η Κατερίνα Καινούργιου και όλοι εμείς γίναμε μάρτυρες ενός ασυνήθιστου τηλεοπτικού διαλόγου με ατάκες που… κέντησαν!

  • Χριστίνα: Και τώρα που το θυμήθηκα… Μου είχαν πει κάποτε ότι έλεγες τα χειρότερα, χωρίς να με ξέρεις!
  • Ποσειδώνας: Δεν είχα πει τα χειρότερα, απλά δεν ήσουν από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες!
  • Χριστίνα: Γιατί ρε φίλε, με ήξερες;
  • Ποσειδώνας: Σαν ακροατής, δεν ήσουν από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες. Νόμιζα ότι το ήξερες και το είχε αποδεχτεί.
  • Χριστίνα: Γιατί, ήρθες ποτέ να με ακούσεις σε κανένα μαγαζί; Αποχωρώ από την εκπομπή

Πριν πάρει η λογομαχία μεγαλύτερη έκταση, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την κατάσταση στα χέρια της και εκτόνωσε την ένταση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.