ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτές τις κεφαλές του νέου διηπειρωτικού βλήματος της Ρωσίας που έπεσε στην Ουκρανία δεν τις προλαβαίνει ούτε το μάτι...
prodeals

Μπουκάλια του κρασιού: Μην τα αποθηκεύεται ποτέ όρθια – Δείτε γιατί

Μπουκάλια του κρασιού: Μην τα αποθηκεύεται ποτέ όρθια – Δείτε γιατί

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γυρίζεις κουρασμένος στο σπίτι ύστερα από μια κουραστική μέρα με μόνη σου επιθυμία να πιεις ένα ποτήρι καλό κρασί και ο φελλός να σπάει ή να γίνεται χίλια κομμάτια μέσα στο μπουκάλι.

Αντίθετα με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, δεν είναι ο φελλός ελαττωματικός, αλλά λαθεμένος ο τρόπος που αποθηκεύουμε το κρασί μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μπουκάλια του κρασιού θα πρέπει να αποθηκεύονται οριζόντια, ώστε το κρασί να έρχεται σε επαφή με τον φελλό και έτσι ο τελευταίος να μην “στεγνώνει”», υποστηρίζει η κριτικός κρασιού και συγγραφέας, Joanna Simon. «Οι φελλοί μπορούν να γίνουν εύθρυπτοι με τα χρόνια», προσθέτει, τονίζοντας πως τα ανοιχτήρια είναι συνήθως πολύ αιχμηρά με αποτέλεσμα να σπάνε τους φελλούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.