Υλικά συνταγής

1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)

2 κρεμμύδια

5 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμός ντομάτας εμπορίου

2 ποτήρια νερό περίπου

1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη

1 κ.σ. κοφτή ρίγανη

4 κόκκοι μπαχάρι

αλάτι, πιπέρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ