Ο Σπύρος Ευαγγελογιώργος πήγε στις οντισιόν του MasterChef με σκοπό να προχωρήσει στον διαγωνισμό και μάλιστα να γίνει ο πρώτος MasterChef από τα Γιάννενα.
Το ιδιαίτερο πιάτο, όμως, που ετοίμασε προβλημάτισε τους κριτές. Ο Σπύρος ετοίμασε ριζότο σοκολάτας με στικς από καπνιστή πανσέτα και χώμα καπνιστής πανσέτας.
Το πρώτο σοκ για τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν όταν είδε τον διαγωνιζόμενο να ρίχνει κρέμα γάλακτος στο ριζότο.
«Δεν το πιστεύω, είναι πάρα πολύ κακό. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω δοκιμάσει», είπε στη συνέχεια ο γνωστός σεφ, δοκιμάζοντας το πιάτο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.