ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα μελετήσει κάποιος στα Επιτελεία την κατάρρευση του συριακού Στρατού; Ή νομίζουν ότι «Δεν μας αφορά»;
prodeals

Αποχώρηση με «καρφιά» από το Masterchef — Δείτε το βίντεο

Αποχώρηση με «καρφιά» από το Masterchef — Δείτε το βίντεο

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο κλήθηκαν να ετοιμάσουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Oι Ζαχίρ Γιαβαρί, Κωνσταντίνα Δημητρίου και Χαράλαμπος Κωτσώνης έπρεπε να φτιάξουν ταρτάρ από μυλοκόπι με καβουρδισμένο αμύγδαλο, τσίλι, φύτρες κόλιανδρου, σχοινόπρασο και ελαιόλαδο. Τζελ από φύλλα σίσο, ραπανάκι watermelon radish, χαβιάρι, σάλτσα από σκόρδο και γιούζου, ένα τσιπς από νόρι και πόνζου που τους έφερε ο Λάμπρος Βακιάρος.

Τα πιάτα στήθηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ζαχίρ συγκέντρωσε 32 βαθμούς, ο Χαράλαμπος 27 και η Κωνσταντίνα 24, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef.

«Έπεσα θύμα μιας κατάστασης. Δεν ξέρω αν ήταν επίτηδες ή αν απλά έτυχε, μπορεί οποιοδήποτε από τα δύο. Τουλάχιστον νιώθω ότι έχασα με πολύ μικρή διαφορά από τόσο καλούς μάγειρες» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.