Υλικά συνταγής

1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.)

4 αυγά

1 φλιτζ. ζάχαρη

3 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)

300γρ. γιαούρτι στραγγιστό

3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 βανίλια

1 φλιτζ. ηλιέλαιο

3 κ.σ. μπράντι ή κονιάκ

¼ κ.γ. κανέλα

για το σιρόπι

1½ φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού φρέσκος

1½ φλιτζ. ζάχαρη

1 λεμόνι (ο χυμός του)

3-4 καρφιά γαρίφαλο

1-2 πορτοκάλια κομμένα σε λεπτές φέτες (από αυτά που χρησιμοποιήσαμε το ξύσμα τους)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr