ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διαβάστε το βιβλίο της Α.Μέρκελ. Τα έχει όλα: Προδότες, κατακτητές, μαυραγορίτες, δοσίλογους, γκεσταπίτες. Όλη την Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα...
prodeals

Παιδιά δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά και οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές (βίντεο)

Παιδιά δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά και οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές (βίντεο)

Έχουμε μεγαλώσει με αυτές τις συνταγές και το ίδιο κάνουν και τα παιδιά μας.

Οι πίτες, το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο μουσακάς και το παστίτσιο είναι μερικά από τα κλασσικά ελληνικά φαγητά που αναγνωρίζουν οι ξένοι και που εμείς τα τρώμε σχεδόν κάθε μέρα.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τα παιδιά που ζουν στο εξωτερικό. Για αυτά το τραγανό φύλλο, η μελιτζάνα με κιμά, το τζατζίκι και άλλες πολλές ελληνικές συνταγές, μοιάζουν ξένες στα μάτια τους.

Δείτε τις αντιδράσεις παιδιών όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά αρκετά από τα παραπάνω φαγητά στο βίντεο που ακολουθεί. Είναι ξεκαρδιστικές… το ίδιο και ο τρόπος που προσπαθούν να τις προφέρουν με το όνομά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.