Είναι να απορεί κανείς με τις τεράστιες ποσότητες φαγητού που παρασκευάζονται στο ριάλιτι MasterChef.
Καθημερινά, λαχανικά, κρεατικά και ακριβά ψάρια, γεμίζουν τους πάγκους των παικτών που καλούνται να τα μαγειρέψουν και να τα παρουσιάσουν στους κριτές. Ομως, μετά το σβήσιμο της τηλεοπτικής κάμερας, πού καταλήγουν όλα αυτά τα φαγητά;
Την απάντηση τη δίνει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξή του:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε ‘καλή μεριά’. Τίποτα δεν πάει χαμένο.»