Όλοι έχουν τη δική τους μέθοδο για να ψήνουν σωστά μια μπριζόλα με επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εφαρμόζουν διάφορους τρόπους.
Όποια και αν είναι η δική σας μέθοδος, σίγουρα μπορείτε να βελτιωθείτε, πόσο μάλλον αν οι σχετικές συμβουλές προέρχονταν από τον Anthony Bourdain, που υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς σεφ στον κόσμο.
Στο παρακάτω video ο δημοφιλής σεφ τόνιζε ότι η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι βασική ενώ όπως είχε πει, το ουσιαστικότερο σημείο για το τέλειο αποτέλεσμα είναι η στιγμή που βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι.
Σε αυτό το σημείο, ο Bourdain είχε επισημάνει και πόσο σημαντικό είναι το στάδιο της «ξεκούρασης» του κρέατος, λέγοντας ότι πρέπει να παραμένει από 5 ως 7 λεπτά, με την υπομονή ναι είναι πολύ βασική για το τελικό αποτέλεσμα. Η συμβουλή του σεφ λοιπόν, ήταν «μην αγγίζετε, πατήστε με το δάχτυλο ή κόψτε το κρέας, απλά αφήστε τους χυμούς του να κάνουν όλη τη δουλειά».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.