Ένας από τους μεγαλύτερούς μας φόβους όταν τρώμε σούσι είναι μήπως το ψάρι είναι τόσο φρέσκο, που έχει λίγη…ζωή ακόμη μέσα του! Η ανασφάλειά μας έγινε πιο έντονη από τότε που είδαμε το παρακάτω βίντεο.
https://twitter.com/shoumizo3446/status/962601599884443654
Η ιστοσελίδα SoraNews αναφέρει ότι οι πελάτες ενός sushi restaurant στην Ιαπωνία πραγματικά σοκαρίστηκαν όταν παρατήρησαν πως ένα κομμάτι hokkigai σούσι με αχιβάδα κινούταν ακόμη. Το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα σούσι φημίζεται για τα οικονομικά της πιάτα, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι πελάτες να παραπονιούνται για την ποιότητα του φαγητού. Ποιος μπορεί να πει κουβέντα τώρα που αποδείχθηκε ότι τα θαλασσινά τους είναι -υπερβολικά- φρέσκα;
Όπως μπορείς να καταλάβεις το βίντεο των μόλις 28” έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατ. προβολές. Αποτέλεσε μάλιστα το εφαλτήριο μιας τεράστιας συζήτησης στο διαδίκτυο σχετικά με το εάν το θαλασσινό αυτό μαρτυρά τη φρεσκάδα των προϊόντων ή την κακή προετοιμασία σούσι, που ίσως παραβιάζει τους κανόνες της σωστής και ασφαλούς διαχείρισης τροφίμων. Ο πελάτης πάντως που ανέβασε το βίντεο, αποκάλυψε πως έφαγε το σούσι και παραδέχθηκε πως ήταν πεντανόστιμο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.