ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πρόεδρε, εσύ να κερδίζεις τα ράλι στις αναβάσεις κι όλα καλά!
prodeals

Τελικά ισχύει ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων όταν πέσει κάτω το φαγητό;

Τελικά ισχύει ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων όταν πέσει κάτω το φαγητό;

Έπεσε το φαγητό κάτω και αναρωτιέστε, αν το σηκώσετε αμέσως, μπορείτε να το φάτε;

Επιστήμονες που έφεραν στο εργαστήριο σε επαφή τροφές με διάφορα είδη μικροβίων, διαπίστωσαν πως η μεταφορά των παθογόνων οργανισμών στις τροφές έγινε σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα.

Σε πραγματικές συνθήκες, από όλα τα μικρόβια που υπάρχουν στο πάτωμα ενός σπιτιού, μόλις το 0,1% από αυτά μπορεί να μας κάνει να νοσήσουμε εάν μπει στον οργανισμό μας! To χαλί είχε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό μετάδοσης των βακτηρίων σε σύγκριση με τα πλακάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως η NASA διαπίστωσε πως ένα τρόφιμο με υγρασία που βρίσκεται στο πάτωμα για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που έπεσε, μαζεύει 10 φορές περισσότερα βακτήρια σε σχέση με το να μαζευτεί σε μόλις 3 δευτερόλεπτα! Κάτι που είναι, λογικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.