Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπά το internet περισσότερο από το να μας υποδεικνύει τον σωστό τρόπο να κάνουμε καθημερινές δουλειές του σπιτιού, που όπως φαίνεται εδώ και χρόνια κάνουμε λάθος. Η τελευταία γνώση που αποκομίσαμε είναι η σωστή τεχνική κοψίματος του ψωμιού, η οποία φαίνεται στη φωτογραφία από κάτω (το ψωμί κοιτάμε όχι τους κοιλιακούς!)
Πιο συγκεκριμένα, εάν και εσύ, όπως και εμείς, κόβεις το μοσχομυριστό σου φρατζολάκι ακουμπώντας το φλατ σε μια επιφάνεια κοπής, είσαι λάθος, καθώς έτσι είναι πολύ πιο δύσκολο να κόψεις όμοιες φέτες και το ψωμί συχνά γίνεται χίλια κομμάτια. Η σεφ, Sarah Jampel, μάς υπέδειξε τον σωστό τρόπο λέγοντας σε πρόσφατη διαδικτυακή της συνέντευξη: “Ο καλύτερος τρόπος για να κόψετε παρεμφερείς φέτες και να διατηρήσετε το σχήμα του ψωμιού, που έχει την τάση να θρυμματίζεται, είναι να το γυρίσετε στο πλάι και ύστερα να το κόψετε -καθαρές κινήσεις, μόνο μερικές προς τα πίσω και προς τα μπροστά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση μπορείτε”.
Το μάθαμε και αυτό…