Φαγητό
Υλικά συνταγής
για το παγωτό
- 100ml φυτική σαντιγί
- 70γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 250γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
- 4 κουταλιές σούπας από λικέρ μαστίχα
- 1 κουταλάκι κοφτό κοπανισμένη μαστίχα
- για τη βάση
- 120γρ. κανταΐφι
- 50γρ. βούτυρο
- 30γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα η ψιλοκομμένα
για το σιρόπι
- ½ φλιτζάνι νερό
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 2 κουταλιές λεμόνι
- για τη διακόσμηση
- 20γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα ή ψιλοκομμένα
- γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr