ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πρόεδρε, εσύ να κερδίζεις τα ράλι στις αναβάσεις κι όλα καλά!
prodeals

Μείωση κατανάλωσης μπίρας το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω καιρού

Μείωση κατανάλωσης μπίρας το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω καιρού

Μπροστά σε έναν απρόβλεπτο παράγοντα που προκάλεσε μείωση των πωλήσεών τους το πρώτο εξάμηνο του 2019 βρέθηκαν οι υπεύθυνοι των εταιριών ζυθοποιίας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίας και ο βροχερός καιρός που επικράτησαν για μεγάλο διάστημα μέχρι τα μέσα Ιουλίου στην Ελλάδα έφεραν, σύμφωνα με την Καθημερινή, μείωση των πωλήσεων μπίρας κατά υψηλό μονοψήφιο ποσοστό σε σχέση με το αντίστοιχο πρώτο εξάμηνο του 2018.

Ο δεύτερος – προγραμματισμένος – παράγοντας είχε να κάνει με την απουσία κάποιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος όπως π.χ. το Μουντιάλ που διεξήχθη τη Ρωσία το 2018.

Από την πλευρά τους οι εταιρείες ζυθοποιίας επιχειρούν να «απαντήσουν» στην εξέλιξη αυτή με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– καινούργια προϊόντα στο ράφι και το ψυγείο
– τοποθέτηση εξοπλισμού για τη διάθεση βαρελίσιας μπίρας σε χώρους όπως εστιατόρια, μπαρ, καφέ και ξενοδοχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.