Φαγητό
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
- ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί
- 1 σφηνοπότηρο (50 ml) τσίπουρο ή τσικουδιά
- ½ φλιτζ. μαυροδάφνη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 κρότο τριμμένο
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμός ντομάτας εμπορίου
- 15–20 φύλλα φρέσκος δυόσμος
- 2 ποτήρια νερό περίπου
- 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
- αλάτι
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr
- πιπέρι