Το σπάσιμο των αβγών για μία συνταγή δεν απαιτεί πολύ χρόνο, σωστά; Τι γίνεται όμως όταν φτιάχνεις ένα ραβανί, για παράδειγμα, που απαιτεί πραγματικά πολλά αβγά; Τότε είναι που η παρακάτω τεχνική για να σπας τα αβγά με το ένα χέρι, θα σού φανεί πραγματικά χρήσιμη!
Εάν παρακολουθείς συχνά εκπομπές μαγειρικής, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως όλοι οι σεφ σπάνε τα αβγά με αυτόν τον τρόπο για οικονομία χρόνου. Γιατί όχι και εσύ; Η pastry chef Emily Luchetti αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο όλα τα μυστικά της συγκεκριμένης τεχνικής και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Αφού χτυπήσει το αβγό στον πάγκο, χρησιμοποιεί τον αντίχειρα, τον δείχτη και τον μέσο της για να σπρώξει τη μία πλευρά του αβγού προς τα μπροστά, ενώ με τον παράμεσο και το μικρό δαχτυλάκι της σπρώχνει την άλλη πλευρά προς τα πίσω. Δες το βίντεο:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.