ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτές τις κεφαλές του νέου πυραύλου της Ρωσίας που έπεσε στην Ουκρανία δεν τις προλαβαίνει ούτε το μάτι...
prodeals

Κι όμως είναι αλήθεια: Aυτή η σούπα σιγομαγειρεύεται εδώ και 45 χρόνια (βίντεο)

Κι όμως είναι αλήθεια: Aυτή η σούπα σιγομαγειρεύεται εδώ και 45 χρόνια (βίντεο)

Η είδηση στην αρχή μοιάζει απίστευτη, ίσως αηδιαστική, όμως όσοι έχουν φάει σε αυτό το οικογενειακό εστιατόριο στη Μπανγκόκ, με όνομα Wattana Panich, μιλάνε για μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες της ζωής τους.

Η σούπα neua tuna με μοσχαράκι και νουντλς, είναι συνηθισμένη στη Μπανγκόκ, αλλά η συγκεκριμένη έχει ένα μυστικό. Σιγοβράζει, χωρίς να βγαίνει από τη φωτιά εδώ και 45 χρόνια. Κάθε μέρα ο ζωμός παραμένει πάνω σε πολύ χαμηλή φωτιά και ότι περισσεύει προστίθεται στην ίδια κατσαρόλα.

Μάλιστα μαζί με το μοσχάρι στην ίδια κατσαρόλα μπαίνουν και τα άλλα κρεατικά που έμειναν και έτσι το μείγμα που δημιουργείται μοιάζει σαν ένας λαχταριστός ζωμός κρεατικών.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.