ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πρόεδρε, εσύ να κερδίζεις τα ράλι στις αναβάσεις κι όλα καλά!
prodeals

Το κόλπο για να διατηρείτε το ψωμί φρέσκο για πολλές μέρες

Το κόλπο για να διατηρείτε το ψωμί φρέσκο για πολλές μέρες

Το φρέσκο ψωμί είναι από τις νοστιμότερες γευστικές απολαύσεις. Πολύ διαμαρτύρονται ότι το ψωμί που αγοράζουν, μπαγιατεύει γρήγορα. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο φούρνο από τον οποίο αγοράζετε, αλλά και το αλεύρι από το οποίο φτιάχνεται. Δείτε μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να δώσετε διάρκεια στη φρεσκάδα του ψωμιού σας:

  • Υπολόγισε τις μερίδες ψωμιού που τρως συνήθως και το υπόλοιπο, αφού το κόψεις σε φέτες τοποθέτησε το στη κατάψυξη.
  • Τύλιξε το με λαδόκολλα και κράτησε το στο πιο ψυχρό μέρος της κουζίνας, μακρυά από τον ήλιο και ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Έχει αποτέλεσμα για τουλάχιστον 3 ημέρες.
  • Χρησιμοποιήστε σακούλες τροφίμων, αφού αφαιρέσετε τον αέρα. Βάλτε τις φέτες στη κατάψυξη και αποψύξτε όποτε το χρειαστείτε.
  • Αγοράστε ψωμιέρα. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως ντεμοντέ, αλλά προστατεύει το ψωμί από εξωτερικούς παράγοντες, όπως αέρα και εναλλαγές θερμοκρασίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.