Το καλό ψήσιμο θέλει λίγο κόπο αλλά θέλει σίγουρα και το σωστό και έξυπνο τρόπο! Όπως για παράδειγμα αυτό το σούπερ κόλπο στο οποίο ορκίζονται οι καλύτεροι ψήστες! Αν βάλετε ένα παγάκι επάνω στο μπιφτέκι που ψήνεται, το κάνετε αμέσως πιο ζουμερό και αφράτο μόλις ψηθεί! Γιατί, προσθέτετε νερό, την κατάλληλη στιγμή!
Πώς να καθαρίζετε την σχάρα; Eίτε με αλουμινόχαρτο είτε με κρεμμύδι!
Πώς να κρυώσετε την μποτίλια υγραερίου; Ρίξτε κρύο νερό!
Ψήστε τα ψάρια σας επάνω σε λεμόνια για να μην κολλήσουν στη σχάρα και για να αποκτήσουν τέλεια γεύση!
Αν δεν θέλετε να βάλετε παγάκι στο μπιφτέκι σας, βάλτε ένα κομμάτι βούτυρο!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.