ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πρόεδρε, εσύ να κερδίζεις τα ράλι στις αναβάσεις κι όλα καλά!
prodeals

Μπορείς να ξαναζεστάνεις την πίτσα και να είναι τραγανή;

Μπορείς να ξαναζεστάνεις την πίτσα και να είναι τραγανή;

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξυπνάς από το να ξέρεις ότι σε περιμένει λαχταριστή πίτσα για πρωινό, δεν συμφωνείτε; Πώς μπορούμε όμως να τη ζεστάνουμε ώστε να ξαναγίνει τραγανή;

Οι περισσότεροι τη βάζουν στο φούρνο μικροκυμάτων προκειμένου να λιώσει το τυρί. Μπορεί αυτό όντως να συμβαίνει, ωστόσο η κρούστα μαλακώνει πολύ και δεν γίνεται καθόλου απολαυστική. Εάν θέλεις να επαναφέρεις την τραγανότητά της, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη ζεστάνεις στην τοστιέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρε το κομμάτι της πίτσας και «δίπλωσέ» το στα δύο ή φτιάξε κάτι σαν quesadilla βάζοντας ένα κομμάτι πάνω σε ένα δεύτερο, με το τυρί προς τα μέσα. Ύστερα τοποθέτησε την πίτσα στην τοστιέρα και άσ’ την να κάνει τα μαγικά της! Το τυρί θα λιώσει μοναδικά και η κρούστα θα γίνει και πάλι τραγανή. Εμπιστεύσου μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.