Ο Ιταλός οινοποιός Pierluigi Lugano δεν είχε άλλο χώρο στο κελάρι του και έπρεπε να κρατήσει σε καλή κατάσταση τα σπάνια κρασιά του.
Τι καλύτερο, λοιπόν, από το βυθό της Μεσογείου, σκέφτηκε, βάζοντας το κρασί του κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ειδικούς κλωβούς, για να μένει και προστατευμένο.
Ο Pierluigi διατηρεί το κρασί «Abissi» (το όνομα σημαίνει «στην άβυσσο») στο βυθό, στους κλωβούς του από ανοξείδωτο χάλυβα (για να μη σκουριάζουν), στις ακτές της πόλης Chiavari, στη βορειοδυτική Λιγουρία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.