Υπάρχουν κάποια μυστικά μαγειρικής που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες.
Όσοι τρώνε την κουζίνα με το κουτάλι δηλαδή και κάποιες φορές το φέρνουν οι ευτυχείς περιστάσεις να τα αποκαλύπτουν και σε όλους εμάς.
Μια τέτοια είναι η Marah Stellej που μίλησε κάποια στιγμή στην ιστοσελίδα Tasty για τον τρόπο που απαλλάσσει τους ανθρώπους των εστιατορίων από το δύσκολο καθάρισμα των βραστών αυγών.
«Προσθέστε μαγειρική σόδα (περίπου 1/4 της κουταλιάς σούπας) στο νερό που βράζουν τα αυγά. Θα κάνει τα τσόφλια να βγαίνουν πολύ ευκολότερα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.