ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Deal: Έπαιξε πρώην ποδοσφαιριστής – Πόσα κέρδισε; (βίντεο)

Deal: Έπαιξε πρώην ποδοσφαιριστής – Πόσα κέρδισε; (βίντεο)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντένης Παπαθανασίου, έπαιξε στο επεισόδιο της Τρίτης (3/3), κατάφερε μάλιστα να «ξεγελάσει» τον τραπεζίτη και να φύγει με «γεμάτες τσέπες».

Ο Ντένης είναι πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πυροσβέστης και νυν επιχειρηματίας από την Λάρισα.

Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Απόλλων Λάρισας, Λάρισα, Εθνικό Αστέρα, Ξάνθη, Ακράτητο, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας.

Ο Ντένης Παπαθανασίου, όπως είπε, έπαιξε για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και κάποια στιγμή έφτασε κοντά στο να αγωνιστεί στον εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεταξύ άλλων είπε πως είχε κάποια στιγμή προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο χαρακτηρίζοντας «εμπειρία ζωής» την συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα σε ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου αν τους έχει δείξει συστήματα με κεφτεδάκια εκείνος απάντησε πως τους έδειχνε με οδοντογλυφίδες.

«Πρώτα έπρεπε να πάει η παρέα σε μια ταβέρνα να φάει καλά και μετά με τις οδοντογλυφίδες έφτιαχνε τα συστήματά του. Χαριτολογώντας γινόταν όλα αυτά», ανέφερε ο παίκτης.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συμπλήρωσε πως «ο Νίκος Αλέφαντος μπορεί να είχε δικά του συστήματα αλλά ήξερε από ποδόσφαιρο, ήξερε από τακτικές. Ήταν μπροστά από την εποχή του, με πολλές επιτυχίες».

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπήρξε συμπαίκτης και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο, για δυο χρόνια αναφέροντας πως «ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό παιδί και σαν χαρακτήρας είναι αυθεντικός, ακριβώς όπως ήταν και στο Survivor».

Όπως είπε όταν έπαιζε με τον Ντάνο είχαν προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο.

Όσον αφορά το ποσό που κέρδισε στο τέλος του επεισοδίου, είχε κρατήσει μέσα τα εξής ποσά: 3.000 και 20.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 9.000 ευρώ και ο Ντένις δέχτηκε να πουλήσει το κουτί του το οποίο είχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.