Είναι γνωστό, οι περισσότεροι από εμάς, αγοράζουμε τα αυγά σε ποσότητα, και όπως είναι λογικό ενδέχεται κάποια στιγμή να ξεχάσουμε πόσο καιρό τα έχουμε στο ψυγείο.
Ένας απλός τρόπος για να διαπιστώσουμε αν ένα αυγό είναι κατάλληλο για φαγητό ή όχι.
Γεμίζουμε ένα μικρό κατσαρολάκι με κρύο νερό και ρίχνουμε μέσα το αυγό.
Αν αυτό βυθιστεί και ακουμπήσει τον πάτο της μικρής κατσαρόλας, τότε είναι φρέσκο και κατάλληλο για να φαγωθεί.
Αν πάλι βυθιστεί και δεν φτάσει μέχρι τον πάτο της κατσαρόλας, σημαίνει ότι πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Τέλος, αν επιπλεύσει στο νερό, τότε είναι μπαγιάτικο.
Μάλιστα, ο λόγος που επιπλέει είναι αέρια που έχουν μαζευτεί μέσα από το κέλυφος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.