Φαγητό
Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 500γρ. κιμάς χοιρινός
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 1½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
- ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 πρέζα κύμινο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνι
για τη σάλτσα
- ελαιόλαδο από αυτό που τηγανίσαμε τους κεφτέδες
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 σφηνοπότηρο ξύδι (περίπου)
- 1 ποτήρι νερό (περίπου)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr