Από σήμερα θα τρως την πίτσα με έναν διαφορετικό τρόπο! Αντίθετα με όσα κάναμε μέχρι σήμερα, όπου και την τρώγαμε είτε από την κορυφή, είτε από το ξεροψημένο ζυμάρι, είτε και ακόμα με το χέρι, υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος, ο «σωστός» τρόπος, το οποίο θα τον δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.
Οποιον, όμως, από τους παραπάνω τρόπους και να ακολουθούμε, ένας ειδικός έρχεται να μας πει πως τρώμε την πίτσα εντελώς μας εντελώς λάθος. Ο ειδικός πίτσας Ντάνιελ Γιανγκ, ο οποίος έχει βρεθεί δίπλα στον γκουρού Εντσο Κόκια, αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο και δεν είναι κάτι που φανταζόμαστε.
Ο βέλτιστος τρόπος να φάμε την πίτσα μας είναι να την διπλώσουμε σαν πορτοφόλι. Δίπλωσε την στα δύο και μετά φέρε τη μία άκρη στην άλλη. Αυτός είναι και ο τρόπος που σερβίρεται στους δρόμους της Νάπολη.
Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε τα υλικά από το να πέσουν κάτω και απολαμβάνουμε την πίτσα μας στο μέγιστο.