Φαγητό
Υλικά συνταγής
- ½ φλιτζ. μαργαρίνη
- 1 φλιτζ. μέλι
- 2 αυγά
- 2 φλιτζ. καρότο τριμμένο
- ½ φλιτζ. σταφίδες μαύρες Κορινθίας
- ⅓ φλιτζ. καρύδια
- ⅓ φλιτζ. χυμός πορτοκάλι
- 1 βανίλια
- 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα φαγητού
- 1 ½ κ.γ. κανέλα σκόνη
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr