ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...
prodeals

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο της κουζίνας

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο της κουζίνας

Υπάρχει ένα εργαλείο στην κουζίνα μας, το οποίο δε γνωρίζαμε πως είναι τόσο χρήσιμο.

Ο λόγος γίνεται για το σουρωτήρι λαχανικών το οποίο κάνει το πλύσιμο των ζαρζαβατικών παιχνιδάκι και ακόμα γρηγορότερο το στέγνωμά τους. Και πολύ αποτελεσματικότερο από κάθε πετσέτα εκεί έξω.

Μαρούλια, βότανα και χορταρικά πλένονται και στεγνώνονται στο φτερό από ένα ταπεινό και φτηνό εργαλείο κουζίνας. Ο στεγνωτήρας λαχανικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τόσα ακόμα πράγματα που δεν πάει ο νους του αμύητου. Όπως οι φράουλες, ας πούμε.

Βασιλικός, μαϊντανός, κόλιανδρος πλένονται και στεγνώνουν στη στιγμή, αλλά ακόμα και τα πιο ντελικάτα μυρωδικά μπορείς να βάλεις άνετα στο σουρωτήρι λαχανικών. Και όλων των ειδών τα μούρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι άλλο; Λάχανο, μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, κουνουπίδι και τόσα ακόμα, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο που ξοδεύουμε σε τέτοιες βαρετές δουλειές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.