Μια γυναίκα βρήκε έναν πραγματικά απίθανο τρόπο προκειμένου να διατηρεί το ψωμί της φρέσκο για έως και 10 ημέρες.
Το ψωμί, όπως ξέρουμε, μπορεί να μουχλιάσει και να χαλάσει πολύ εύκολα και γρήγορα. Μετά από 2-3 μέρες, γίνεται σκληρό και μπαγιάτικο.
Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε το ψωμί μας να διατηρηθεί φρέσκο για περισσότερο καιρό;
Μια μητέρα βρήκε το απόλυτο τρικ που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε μια σελίδα στο Facebook, το «So yummy», βλέπουμε την γυναίκα να βάζει μέσα στο σακουλάκι με το ψωμί του τοστ ένα κομμάτι σέλερι.
(Δες το απίθανο κόλπο στο 0:50”)
Στη συνέχεια, κλείνει καλά το σακουλάκι και το βάζει πίσω στο ψυγείο.
Όταν θέλει να το ξαναχρησιμοποιήσει σε λίγες μέρες, το ψωμί θα έχει διατηρηθεί τέλειο καθώς θα έχει απορροφήσει την υγρασία από το σέλερι.