Η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να διατηρηθεί μια σοκολάτα και να μην αλλοιωθεί είναι περίπου οι 30-37 βαθμοί Κελσίου.
Ωστόσο, η εταιρία Mars δημιουργεί μια νέα σοκολάτα που είναι ακόμα πιο ανθεκτική στη ζέστη χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση και η υφή της. Πρόκειται για μια πατέντα της εταιρίας, για την οποία μάλιστα έλαβε διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Ο λόγος που μια σοκολάτα λιώνει βρίσκεται στη σύστασή της, δηλαδή στο βούτυρο και το κακάο. Η διαφορετική σύσταση της νέας σοκολάτας της Mars θα έχει μία πολυόλη, όπως η γλυκερίνη, που έχει υψηλό σημείο βρασμού, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης ένα σάκχαρο (π.χ. δεξτρόζη, γλυκόζη ή φρουκτόζη), ενισχύοντας την απέναντι στη ζέστη και στις υψηλές θερμοκρασίες.
Επίσης, η εταιρία έχει σχεδιάσει μια καινούρια, καινοτόμα συσκευασία που θα αποτελείται από 3 επίπεδα θωρακίζοντας περαιτέρω το προϊόν της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.