Πλέον ο βιγκανισμός φαίνεται πως έχει επηρεάσει κατά πολύ ακόμα και τα σουβλάκια. Ένα σουβλατζίδικο αντί να χρησιμοποιεί πίτα, τυλίγει τα σουβλάκια του σε… μαρούλι.
Όταν ήρθαν οι πίτες ολικής άλεσης, είπαμε να σιωπήσουμε… Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξε το τζατζίκι αβοκάντο, είπαμε να κάνουμε υπομονή. Τώρα όμως, η επανάσταση είναι δεδομένη, καθώς δεν γίνεται να πειράζει κάποιος τόσο πολύ το φαγητό του Έλληνα.
Μιλάμε φυσικά για το παραδοσιακό πιτόγυρο, το οποίο ένα κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια το προσφέρει με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Πως; Τυλιγμένο σε iceberg ή μαρούλι, προκειμένου να μειωθούν οι θερμίδες οου προσφέρει η πίτα.
Βλέπετε, η κλασσική πίτα έχει περίπου 250, ενώ το iceberg μόλις 40.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.