Από την καραντίνα κι έπειτα η παρασκευή ψωμιού αυξήθηκε τόσο που για καιρό στα σούπερ μάρκετ δεν έβρισκες μαγιά.

Εάν φτιάχνετε και εσείς ψωμί στο σπίτι, ίσως έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες με την κρούστα: είτε είναι πολύ λεπτή είτε πολύ παχιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα πολύ εύκολα τοποθετώντας ένα μπολ με νερό στο φούρνο σας όταν ψήνετε. Ο ατμός θα κάνει τη μαγεία και το ψωμί θα έχει μια ωραία τραγανή κρούστα.